MDJunction - People Helping People
 
Ask a Question
01/19/2010 06:26 AM

Trouble with site being slow?

jebsmom86
jebsmom86  
Posts: 1256
Senior Member

The past two weeks, I've had trouble with this site being really slow both on my personal computer and my work computer. When I'm posting messages in discussion forums it's taking a long time for my posts to download before I can move on. Is anyone else having this trouble? Does anyone know what the problem might be?

Post edited by: jebsmom86, at: 01/19/2010 06:28 AM

Reply

01/19/2010 06:29 AM
jebsmom86
jebsmom86  
Posts: 1256
Senior Member

It took 56 seconds for my previous post above to post so I could move on.

01/19/2010 06:32 AM
pixiedust430
pixiedust430  
Posts: 2414
VIP Member

Yeah I have noticed this too. Even mobile posts are taking a few. I thought one would be better than the other.

01/19/2010 07:31 AM
CrazyCat
CrazyCat  
Posts: 1527
Senior Member

I have had the same prob. However, that worked so now I am getting email notifications.

01/19/2010 10:37 AM
pixiedust430
pixiedust430  
Posts: 2414
VIP Member

Mine have taken forever. Testing this one to see how long.

01/19/2010 10:38 AM
pixiedust430
pixiedust430  
Posts: 2414
VIP Member

over a minute!!!!

01/19/2010 04:57 PM
jebsmom86
jebsmom86  
Posts: 1256
Senior Member

Do you think it's just a busy time of year?

01/20/2010 10:33 AM
maisen
maisen  
Posts: 1658
Senior Member

It has been really slow. Maybe the site is getting so large that Roy needs to upgrade his hosting for more band width!
Reply

Share this discussion with your friends:


Disclaimer: The information provided in MDJunction is not a replacement for medical diagnosis, treatment, or professional medical advice.
In case of EMERGENCY call 911 or 1.800.273.TALK (8255) to the National Suicide Prevention Lifeline. Read more.
Contact Us | About Us
Copyright (c) 2006-2014 MDJunction.com All Rights Reserved